Lite bilder från Liseberg och Hotellet =)


Härlig helg!!!

Haft en underbar helg!
I torsdags fick vi för oss att åka till liseberg med barnen det va verkligen uppskattat de hade jätteskoj, Oliwer åkte som sjutton =) Lilly åkte med några stycken. Det va helt perfekt att åka nu på våren, jättelite folk ingen kö alls till karusellerna. Sen tog vi in på hotell =) Barnen tyckte det va spännande. Dan efter åkte vi till ulared på vägen hem, men det va massa folk, så vi va där en timme bara kanske. men blev lite kläder till barnen ändå, eller Lilly, Oliwer fick mest badkläder.
I går jobbade jag 12 timmar =( mindre roligt, men jag är glad för mitt jobb ändå, men det är jobbigt med så långa pass!
Idag har vi krattat å jämnat ut all jord vi lagt på trädgården, det va jobbigt men det gick fort ändå, hade lite hjälp, peters mamma passade barnen medans jag, peter, mamma, mats å peters pappa krattade. väntar på ett lass till sen så ska vi så.
Nähe om man skulle städa lite men jag är helt slut!
 puss å hej


Koja!

Vart i skogen idag med en kompis å hennes barn, det va jättetrevligt, vi byggde en jätte snygg koja med barnen, det va verkligen uppskattat =) Så nu har vi nåt att gå till när vi går till skogen!
Vi hade med oss äggmackor å lite fika så vi va borta hela dagen nästan 4 å en halv timme i alla fall! så nu är vi trötta.
Satt å målade naglarna innan, lilly ville med ha, hon fick på tå naglarna, men hur snyggt blev det, haha hon skulle ju pilla hela tiden, jaja. Oliwer säger med att han vill ha men han vill ha rött. Gör jag det så vet ja en som får spader när han kommer hem, haha.
Nu ska ja bada barn å sen krypa till sängs =)

Trött

Hej svejs!!!
Idag är ja super trött =( har grejat i trädgården hela dagen, krattat å krattat =( samtidigt som jag har haft två söta små gnälliga barn, Oliwer va i Halmstad med mamma å mats i helgen så han va väl trött för det å Lilly vet ja inte va det va med, bara gnällig, stackarn! Hoppas hon inte har ont någonstans.
Nu ska vi få en fin trädgård, det har varit två lastbilar här med jord idag, vi ska göra nu jämn gräsmatta =) den är inte så jämn efter vi grävde ner jordvärme förra året.
Peter är å lagar bilen i kväll, surt! Å när barnen har somnat måste ja sätta mig vid datorn å skriva ansökan till skolan =( svårt, vet inte va ja ska skriva. Ett personligt brev ska det va, hmmm ???
Nähe om ja skulle gå å stoppa mina goingar i badet nu!

Kramis

Hej

Hellu!
Har inte skrivit på ett tag, har jobbat i helgen å haft stor besök samtidigt som ja va dunderförkyld!
Alltid så kul när Alex å hampus kommer hem, de är underbart snälla mot barnen de fick paket, Oliwer fick en tröja med Cars bilen på, den har han inte släppt en, hihi å ett par snygga rödrutiga shorts till =) Lilly fick en turkos prickig bamse tshirt å ett par turkosa halvlånga leggings till, hon kommer bli så söt i detta =) Tusen tack för detta!!!!
Idag är det tråkigt väder, hade tänkt att åka till stan å köpa paket till min pappa som snart fyller år, men orkar nog inte får ta det i mon i stället, är fortfarande lite hängig som man blir när man är förkyld, får bli att plocka lite här hemma i stället. Har i alla fall gjort nån nytta idag å vikt 3 maskiner tvätt å satt på ny =)
Måste gå till frysen nu å leta fram någon middags mat, alltid lika tråkigt tycker ja å laga mat.

Här kommer lite nya bilder på barnen =)


RSS 2.0