Dax att krypa ner i sängen snart

Nu sover mina små guldklimpar, ska gå å lägga mig ijämte dom snart å kolla lite på tv innan ja slocknar. Har sån jäkla Mensvärk i kväll så ja vet inte va ja ska ta vägen, tog en ipren vid 5 å sen vid halv 9 tog ja nån tablett som peter hade, vet inte va den hette, men dte stod att det kunde va för mensverk, man fick högst ta 2 om dagen så de va väl lite starkare, men det har inte hjälpt så nu tryckte ja i 2 alvedon så nu hjoppas jag att ja får sova gott i natt, utan att ha ont =(
 Idag har vi grejat i trädgården, skulle måla ett fönster, men vi köpte ny färg för den andra va slut, men vi tog inte samma å det skulle vi gjort, fy fan världens sämsta färg. Den andra färgen torkade på direkten denna va inte torr en å det va 9 timmar sen ja målade, haha stod på burken att det kunde ta 36 timmar, va fan. I mon åker ja till flugger å köper samma färg vi hade innan. Kanske skulle be mamma om lite barnvakt nån dag så man kommer någon vart så vi kan njuta av peters semster, går ju inte fort direkt när barnen är med å de vill ju gärna va med =) Man får nästan åka i väg med dom så det blir nåt gjort, det hjälper inte att bara en målar å den andra ser till barnen, de är där ändå.
Men vi har grävt lite idag runt huset med, å det tycker barnen är kul att få hjälpa till med =) de gräver som sjutton sen när vi är å tippar skottkärran ska de åka i den tillbaka, å Lilly blir skitsur när det är dax att hoppa ur, Lilla sötnosen =)

Nähe nu känner jag att det är dax för sängen! Gonatt Gott Folk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0