Kasslergratäng i ugnen

Nu sitter ja å väntar på att maten ska bli klar, kassler i ugnen å till det blir det ris. får se om det blir gott för ja exprimenterade lite =)
Idag började vi dagen med å åka å handla lite, Oliwer hittade en Musse drake i affären som han gärna ville ha, å va gör man inte för sina goa barn, klart han skulle ha den =) men den får han vänta med å öppna tills pappa kommer hem, så får de gå ut å flyga drake nånstans, hihi
Efter maten tänkte ja vi skulle bege oss till öppna förskolan, va ett tag sen vi va där, barnen behöver det. Lilly Älskar att sjunga så hon tycker nog det är jättekul nu!

Sen i eftermiddag blir det väl att greja i trädgården som vanligt =( massa att göra, men i går sågade vi ner massa buskar å träd =) så det blev lite gjort. Måste gräva runt hela huset, ska nämligen måla grunden å lägga grus närmast huset, blir nog fint när det är klart, när det nu blir det =(

Men i alla fall nu både längtar ja å inte längtar till helgen =) Det positiva är att Min Kära syster kommer hem å hälsar på, Oliwer frågar ofta efter henne, så det ska bli toppenkul, det tråkiga är väl att ja jobbar i helgen, inte så kul när hon kommer å hälsar på =( men men, det är min lätt helg så ja får väl va glad för det =) kunde ju vart värre.
Nähe nu ska ja titta till maten, nog dax att sätta på riset.

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0